Produktová řada

Vyzkoušejte ovocné náplně s kousky ovoce a se sníženým obsahem cukru, povidla, nebo ovocné směsi a kandovaný chlebíček, které se skvěle hodí pro pečení. Nakupte alespoň dva kusy jednoho z následujících produktů a zapojte se do soutěže!

Pečeme spolu
Povidla

Švestková a hrušková povidla od Hamé jsou klasikou, která nechybí snad v žádné domácnosti, kde se peče nebo vaří. Povidla jsou neodmyslitelnou součásti české kuchyně a bývají nezbytnou ingrediencí pro pečení buchet a koláčů, ale v moderní kuchyni jsou stále častěji využívána i do omáček.

Věděli jste, že pro výrobu 100 gramů oblíbených povidel od Hamé je použito 170 gramů ovoce?
Povidla
Ovocné směsi

Lineckou nebo rybízovou zřejmě používáte při pečení vánočního cukroví stejně tak jako při přípravě narozeninových dortů a moučníků. Na ovocné směsi od Hamé se můžete spolehnout, protože dodají vašemu pečení skvělou chuť, neroztékají se a drží tvar. Inspirujte se například receptem na velikonoční kraslice z lineckého těsta.

Věděli jste, že linecký koláč se nedělá z lineckého těsta? Jak je to doopravdy se dozvíte na Receptyschutí.cz.
Ovocné směsi
Kandovaný chlebíček

Zjednodušte si velikonoční pečení s ovocným chlebíčkem od Hamé. Využít ho můžete k dekoraci i ochucení zákusků, nebo z něj můžete vykouzlit například roztomilého beránka.

Věděli jste, že proces kandování trvá 6 až 10 dní podle druhu ovoce?
Kandovaný chlebíček
Ovocné náplně s kousky
ovoce: višeň nebo meruňka

Ovocné náplně od Hamé vašemu pečení dodají chuť pravého ovoce. Pohostěte o Velikonocích návštěvu višňovými košíčky s griotkovým krémem. Ovocné náplně vám nevytečou ani při pečení větrníků z listového těsta.

Věděli jste, že ovocné náplně mají snížený obsah cukru?
Ovocné náplně s kousky ovoce: Višeň nebo Meruňka